Restaurant L'Autre Version

Restaurant L'Autre Version from Restaurant L'autre Version

By: Restaurant L'autre Version  15-03-2011
Keywords: Restaurant, Corporate Events, dining room

First course
Tartare de bison, moutarde à l’ancienne et miel, coulis de câpres
Buffalo tartar, honey old-fashioned style mustard, capers coulis
-16-


Foie gras poêlé, popcorn de ris de veau, écrasé de courge musquée
Seared foie gras, sweetbread popcorn, crushed butternut squash
-22-


Main Course
Morue noire, sauce vierge au maïs, purée de courge musquée, asperges deux couleurs
Black cod, olive oil sauce with corn, butternut squash purée, two colors asparagus
-28-

Joue de veau confite, sauce aux cinq épices, purée de pomme de terre douce et fromage de chèvre, bok choy, pleurotes
Confit veal cheek, five spices sauce, sweet potatoes and goat cheese purée, bok choy, oyster mushrooms
-29-

Côte de porcelet grillée, sauce pomme et oignon caramélisés, purée d’haricots cocos, légumes racines rôtis
Grilled pork chop, caramelised onions and apple sauce, coco beans purée, roasted roots vegetables
-33-

Magret de canard et pétoncle pôelé, sauce porto et bleuet, purée de betterave, riz noir, fenouil
Seared duck breast and scallop, porto and blueberry sauce, beet purée, black rice, fennel
-28-

Keywords: Corporate Events, dining room, private events, Restaurant, Wedding Reception

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