Canada Services

By: Greenbaum Donald  09-12-2011
Keywords: Skilled Workers

 

اعتقاد و شعار ما:

صداقت ,   تخصص,    و   تعهد


هر ساله کشور کانادا حدود 250 هزار مهاجر را پذیراست. مهاجران واجد شرایط از طرق برنامه های مهاجرتی مختلف وارد خاک کانادا میشوند. کار ما همکاری برای پیدا کردن بهترین و مناسبترین راه برای شما و خانواده تان میباشد.

اطلاعات موجود در این صفحه به تعدادی از ویزاها اشاره کرده و در انتخاب نوع مناسب ویزا به شما کمک میکند.

  • برای اطلاع از تغییرات جدید ویزای تخصصی به "اخبار" و "پرسش و پاسخ" مراجعه کنید

  • ویزای تخصصی Skilled Workers برای افرادی است که با توجه به تحصیلات ، حرفه و تجربه کاری سریعا جذب بازار کار کانادا می شوند.  این برنامه برای تمام نقاط کانادا بجز کبک میباشد. کبک برای واجدین شرایط برنامه خاص خودرا داراست.
    1. افراد دارای تخصص و حرفه برای مناطق فدرال
    آیا میدانید حدود 100 هزار ویزای تخصصی بین سالهای 2009 تا 2010 صادر خواهد شد. این ویزا یکی از پرطرفدارترین روشها برای افرادی است که نیت مهاجرت دارند.کانادا به دنبال مهاجرانی است که دارای تخصص قابل انتقال بوده و بخصوص در رشته خود تجربه و مهارت بالاداشته باشند.  اگر شما حداقل یک سال سابقه کاردر رشته های مورد نیاز دارید، میتوانید اقدام کنید. در ضمن باید موارد مورد نیاز دیگر از جمله رسیدن به حد نصاب امتیازات را تامین کنید. با این ویزا شما در هر استانی به غیر از کبک میتوانید مستقر شوید و اهدافتان را دنبال کنید. به عنوان مثال شما میتوانید:
    به هر کاری اشتغال داشته،
    تحصیلات خود را ارتقا داده،
    کسب و کار براه انداخته،
    و یا واردتجارت شوید و ..

Canada is looking for skilled migrants with transferable skills, particularly migrants with experience and training in their respective fields.   If you have at least 1 year of work experience in a designated high-demand occupation, or have an offer of employment, or if you are currently living legally in Canada as a foreign worker/student you may apply. You must also meet some additional requirements, including a points-based assessment that you must meet or exceed to file an application.
  • Canada is looking for skilled migrants with transferable skills, particularly migrants with experience and training in their respective fields.   If you have at least 1 year of work experience in a designated high-demand occupation, or have an offer of employment, or if you are currently living legally in Canada as a foreign worker/student you may apply. You must also meet some additional requirements, including a points-based assessment that you must meet or exceed to file an application.

  •  

    افراد دارای تحصیلات و حرفه برای کبک باید تخصص، تحصیلات و سابقه کار مورد نیاز را داشته ، قابلیت جذب سریع به بازار کاررا داشته، و بتوانند با موفقیت خود را تثبیت نمایند. طبق توافق بین دولت کانادا و کبک، این ایالت میتواند مهاجرین را برای رفع احتیاج نیازهای دولت خود انتخاب کند. تحت قرارداد کانادا-کبک فیمابین ، دولت کبک میتواندقوانین مهاجرتی مستقل بر اساس نیازهای خود وضع کند. طبق این برنامه متقاضی در ابتدا تقاضای خود را برای دولت کبک فرستاده و جهت دریافت مدرک تائید انتخاب (Certificat de sélection du Québec ) اقدام مینماید. و بعد از تائید تقاضای جداگانه برای سازمان مهاجرت و شهروندی کانادا ارسال مینماید. لطفا به خاطر داشته باشید معیار انتخاب کبک و دولت فدرال کاملا متفاوت میباشد.

    Canada is looking for skilled migrants with transferable skills, particularly migrants with experience and training in their respective fields.   If you have at least 1 year of work experience in a designated high-demand occupation, or have an offer of employment, or if you are currently living legally in Canada as a foreign worker/student you may apply. You must also meet some additional requirements, including a points-based assessment that you must meet or exceed to file an application.

    اگر شما کارآفرین بوده، سرمایه دار هستید، و یا خود اشتغال هستید, این ویزا کاملاً مناسب شماست. این برنامه برای تشویق متقاضیان طالب سرمایه گذاری و کارآفرینی که به رشد, تقویت و کامیابی اقتصاد کانادا میکنند طراحی شده است. هدف این برنامه جذب افراد با تجربه در زمینه تجارت برای حفظ و توسعه اقتصاد موفق و قوی کاناداست. برنامه مهاجرت از راه سرمایه گذاری درسال 2009 شامل 12هزار ویزای سرمایه گذاری به استثنا سرمایه گذاریهای استانی است.کانادا دارای 3 نوع کلاس برای متقاضیان ویزای تجاری میباشد: • سرمایه گذاران
    • کار آفرینان
    • خوداشتغالان

    3a

                                                         Canada is looking for skilled migrants with transferable skills, particularly migrants with experience and training in their respective fields.   If you have at least 1 year of work experience in a designated high-demand occupation, or have an offer of employment, or if you are currently living legally in Canada as a foreign worker/student you may apply. You must also meet some additional requirements, including a points-based assessment that you must meet or exceed to file an application. Canada is looking for skilled migrants with transferable skills, particularly migrants with experience and training in their respective fields.   If you have at least 1 year of work experience in a designated high-demand occupation, or have an offer of employment, or if you are currently living legally in Canada as a foreign worker/student you may apply. You must also meet some additional requirements, including a points-based assessment that you must meet or exceed to file an application.

    برنامه مهاجران سرمایه گذار برای کسانیست که دارای تجربه در کارو تجارت بوده و توانایی سرمایه گذاری به میزان 800 هزار دلار کانادایی را دارا میباشند. سرمایه گزاران میبایست:
    • نشان دهند که تجربه کاری دارند
    • حداقل ارزش خالص دارائیهای آنان که بطور قانونی حاصل شده 1,600,000هزار دلار کانادایی است
    • و سرمایه گذاری معادل 800 هزار دلار کانادایی انجام دهند

    ویزای سرمایه گذاری فدرال
    ایده های کاری و سرمایه شما برای اقتصاد کانادا با اهمیت بوده و کانادا برای پیشرفت و تقویت ایده های کاری شما جومناسبی فراهم خواهد کرد. این برنامه موقعیت مناسبی برای سرمایه گذاری سرمایه های شما ایجاد میکند.

    Canada is looking for skilled migrants with transferable skills, particularly migrants with experience and training in their respective fields.   If you have at least 1 year of work experience in a designated high-demand occupation, or have an offer of employment, or if you are currently living legally in Canada as a foreign worker/student you may apply. You must also meet some additional requirements, including a points-based assessment that you must meet or exceed to file an application.

    3 b Canada is looking for skilled migrants with transferable skills, particularly migrants with experience and training in their respective fields.   If you have at least 1 year of work experience in a designated high-demand occupation, or have an offer of employment, or if you are currently living legally in Canada as a foreign worker/student you may apply. You must also meet some additional requirements, including a points-based assessment that you must meet or exceed to file an application.

    ویزای کارآفرینان برای دولت فدرال برای صاحبان حرف موفق امکان ایجاد کار و حرفه جدید و یا سرمایه گذاری در کسب و کارهای موفق دیگر میدهد. اگر شما صاحب شغل مناسب و موفق هستید احتمالاً میتوانید از این راه اقدام کنید.
    این برنامه فدرال به دنبال جذب صاحبان شرکتها و حرف موفق و با تجربه ای است که به توسعه اقتصاد قوی و موفق کانادا میتوانند کمک کنند. شما امکان ایجاد و تاسیس کار جدید و یا سرمایه گزاری در شرکتهای موجود را دارا میباشید. Canada is looking for skilled migrants with transferable skills, particularly migrants with experience and training in their respective fields.   If you have at least 1 year of work experience in a designated high-demand occupation, or have an offer of employment, or if you are currently living legally in Canada as a foreign worker/student you may apply. You must also meet some additional requirements, including a points-based assessment that you must meet or exceed to file an application.

    احتیاجات اولیه برای ویزای کار آفرینان فدرال:

    برای کسب این ویزا شما باید تجربه موفق چندین ساله درکسب و کار را داشته، دارای دارائی خالص به میزان دست کم 300 هزار دلار کانادایی که قانونی بدست آمده باشد بوده، و تقبل بنمائید که یک کار مناسب تحت مدیریت خود ایجاد نمائید. شما در ضمن متعهد به انجام و تامین شروط مشخصی میباشید.
    این برنامه به دنبال جذب مالکین حرف موفقی است که مایل به ایجاد و یا سرمایه گذاری در شرکتهای ی کانادائی و همچنین مدیریت انها میباشند. این با هدف ایجاد کار و تقویت اقتصاد است.

    Canada is looking for skilled migrants with transferable skills, particularly migrants with experience and training in their respective fields.   If you have at least 1 year of work experience in a designated high-demand occupation, or have an offer of employment, or if you are currently living legally in Canada as a foreign worker/student you may apply. You must also meet some additional requirements, including a points-based assessment that you must meet or exceed to file an application.

    3 c Canada is looking for skilled migrants with transferable skills, particularly migrants with experience and training in their respective fields.   If you have at least 1 year of work experience in a designated high-demand occupation, or have an offer of employment, or if you are currently living legally in Canada as a foreign worker/student you may apply. You must also meet some additional requirements, including a points-based assessment that you must meet or exceed to file an application.

    ویزای خوداشتغالی فدرال


    خوداشتغالان باید نیت و توانایی اشتغال زایی خود را داشته باشند. انتظار میرود آنان در فعالیتهای فرهنگی یا ورزشی نقش داشته باشند. آنها میتوانند با خرید و مدیریت یک مزرعه برای خود اشتغال زائی کنند.
    ویزای خوداشتغالی تجاری فدرال
    این برنامه فدرال به دنبال جذب متقاضیان با تجربه است که از توسعه اقتصاد نیرومند کانادا حمایت کنند. کانادا در صدد و مایل به جذب تازه واردین با مهارت در سطح جهانی که قادر به اشتغال زائی برای خود هستند میباشد. متقاضیان میتوانند در فعالیتهای فرهنگی ، ورزشی و یا از طریق اداره یک مزرعه شاغل شوند.  

                                                         

    اگر شما شهروند ویا مقیم کانادا هستید میتوانید همسر، و یا ،همسر قراردادی ، فرزند (همچنین فرزند خوانده) ویا خویشاوندان واجد شرائط دیگر (مانند اولیا و پدر و مادر بزرگ ) را جهت اقامت دائم ضمانت کنید.
    هنگامی که شما به عنوان مقیم کانادا واردمی شوید باید هرگونه تلاش لازم جهت رفع احتیاجات و هزینه های اساسی مورد نیازرا برای خود خانواده خود به عمل آورند.

    Canada is looking for skilled migrants with transferable skills, particularly migrants with experience and training in their respective fields.   If you have at least 1 year of work experience in a designated high-demand occupation, or have an offer of employment, or if you are currently living legally in Canada as a foreign worker/student you may apply. You must also meet some additional requirements, including a points-based assessment that you must meet or exceed to file an application.

    این نوع ویزا به افراد مقیم و شهروندان کانادا اجازه ضمانت ، فرزند (همچنین فرزند خوانده) را برای شروع زندگی جدید میدهد. این ویزا شامل همسر، و یا ،همسر قراردادی میشود.

    یکپارچه شدن خانواده از اصول مهم سیستم مهاجرت کانادا میباشد. ویزای ضمانت به متقاضیانی که با یک کانادائی یا مقیم کانادا ازدواج کنند اجازه مهاجرت همراه با فرزاندان وابسته را میدهد.  ازدواج  ،اثبات نیت جدی و واقعی دراین امر، و نیت زندگی مشترک  ازمواردی است که باید اثبات شود.  ضامن باید متعهد به تامین نیازهای اولیه همسر برای مدت خاصی بشود.

    هر کدام از 10 استان و 3 منطقه کانادا شرائط زندگی و فرصتهای کاری و سرمایه گذاری خود را دارند. در حالیکه اکثر تازه واردین شهرهای بزرگ را برای اقامت انتخاب میکنند ،باید در نظر داشت استانهای دیگرنیز اقتصاد در حال رشد و توسعه خود را دارا هستند.
    از آنجا که نوع سرمایه گذاری در قسمتهای مختلف کانادا متفاوت میباشد، دولت کانادا با هر یک از استانها قرارداد جداگانه برای انتخاب متقاضیان مطلوبتر جهت سرمایه گذاری و زندگی در استانهای مربوطه داده است. این به معنای آن است که علاوه بر راه معمول دولت فدرال، راههای دیگری نیز امکان پذیر است.
    برای اقدام شما معمولا به سرمایه، تجربه کاری، و اجراء بعضی شروط با توجه استان مورد نظر نیاز دارید. این متقاضیان معمولا قادر به پاسخگوئی سریع به نیازهای اقتصادی استان بوده و امکان استقرار موفقیت آمیز و سریع را دارند.

    Canada is looking for skilled migrants with transferable skills, particularly migrants with experience and training in their respective fields.   If you have at least 1 year of work experience in a designated high-demand occupation, or have an offer of employment, or if you are currently living legally in Canada as a foreign worker/student you may apply. You must also meet some additional requirements, including a points-based assessment that you must meet or exceed to file an application.

    Keywords: Skilled Workers

    Contact Greenbaum Donald

    Email - none provided

    Print this page