Prairie - Alberta Steak Blend

By: Chef Siggy  09-12-2011
Keywords: Red Bell Pepper, Disodium Inosinate,

INSTRUCTIONS     

SPRINKLE ON ALL TYPES OF MEAT, POULTRY OR FISH. PRIOR TO COOKING. RECOMMENDED FOR BBQ AND GRILL. ALSO FOR TO PREPARE DIPS AND SALADDRESSING OR SIMPLE MARINATE MEAT. Ingredients 

Spice, dehydrated vegetables ( garlic, onion, green & red bell pepper), salt, maltodextrin, disodium inosinate & guanlyate, glucose solid.

INSTRUCTIONS 

SAUPOUDREZ-EN TOUTES SORTIES DE VIANDES, VOLAILLES OU POISSONS AVANT DE LES FAIRE CUIRE OR GRILLER. UTLISEZ-EN AUX TREMPETTES, VINAIGRETTES OU COMME MARINADE. Ingrédients 

Epices, légumes déshydratés (ail, oignon, poivrons verts et rouges), sel, maltodextrin, disodium inosinate & guanlyate, solides de glucose.

Distribution:

Alberta                         

Brazilian Canadian Coffee

4252 91A St NW

We currently looking for distributors in the rest of Canada. 

Keywords: Disodium Inosinate, Red Bell Pepper,

Other products and services from Chef Siggy

09-12-2011

Nitro - Louisiana Style

GREAT ON BARBEQUE,GRILL OR OVENROASTING OR A SIMPLE MARINADE FOR MEAT. SAUPOUDREZ-EN TOUTES SORTED DE VIANDES OU VOLAILLES.


09-12-2011

Fusion - Herb Beef Mix

POUR AMÉLIOR LE SAVEUR; METEZ-EN AU BEOUF,AU AGNEAU, OU AU PROC DEUX HEURES AVANT DE ROTIR OU FAIRE CUIRE.INGÉDIENTSépices, ail déshydraté, oignons déshydraté, sel. TO ENHANCE FLAVOUR RUB ON BEEF, LAMB OR PORK 2 HOURS BEFORE ROASTING OR PAN FRYING ALSO FOR FLAVOURING GRAVY. FOR GARLIC BUTTER, IN DRESSINGS E.G.INGREDIENTS Spice, dehydrated garlic, dehydrated onion, salt.


09-12-2011

Classic - All Purpose - Chef Siggy

INSTRUCTIONS SAUPOUDREZ-EN TOUTES SORTED DE VIANDES, VOLAILLES, OU BSION AVANT DE RÔTIR OU GRILLER, UTILISEZ COMME MARINADE, RECOMMENDÉ AUSSI POUR ASSAISSONER LE SAUCES AU JUS DE VIANDE.