Nitro - Louisiana Style

By: Chef Siggy  09-12-2011
Keywords: Viandes, Red Bell Pepper

Nitro - Louisiana Style

INSTRUCTIONS      

SPRINKLE ON ALL TYPES OF MEAT OR POULTRY. GREAT ON BARBEQUE,GRILL OR OVENROASTING OR A SIMPLE MARINADE FOR MEAT. CAN ALSO BE USED IN DIPS OR IN RICE.

Ingredients 

Spice, dehydrated vegetables ( garlic, jalapeno, red bell pepper, onions), salt, dehydrated lemon peel, honey powder, sugar, smoke flavour, canola oil 

SAUPOUDREZ-EN TOUTES SORTED DE VIANDES OU VOLAILLES. UTILSEZ COMME MARINADE. RECOMMENDÉ AUSSI POUR ASSAISSONER LES SAUCES AU JUS DE VIANDE.   Ingrédients

L´épices, légumes déshydratés (ail, jalapeno, paprika rouge,   oignon ), sel, déshydratés la peau de citron, poudre de miel, sucre, saveur de fumée, huile de canola (aide de mfg).

Keywords: Red Bell Pepper, Viandes,

Other products and services from Chef Siggy

09-12-2011

Prairie - Alberta Steak Blend

Spice, dehydrated vegetables (garlic, onion, green & red bell pepper), salt, maltodextrin, disodium inosinate & guanlyate, glucose solid. Epices, légumes déshydratés, sel, maltodextrin, disodium inosinate & guanlyate, solides de glucose. ALSO FOR TO PREPARE DIPS AND SALADDRESSING OR SIMPLE MARINATE MEAT.


09-12-2011

Fusion - Herb Beef Mix

POUR AMÉLIOR LE SAVEUR; METEZ-EN AU BEOUF,AU AGNEAU, OU AU PROC DEUX HEURES AVANT DE ROTIR OU FAIRE CUIRE.INGÉDIENTSépices, ail déshydraté, oignons déshydraté, sel. TO ENHANCE FLAVOUR RUB ON BEEF, LAMB OR PORK 2 HOURS BEFORE ROASTING OR PAN FRYING ALSO FOR FLAVOURING GRAVY. FOR GARLIC BUTTER, IN DRESSINGS E.G.INGREDIENTS Spice, dehydrated garlic, dehydrated onion, salt.


09-12-2011

Classic - All Purpose - Chef Siggy

INSTRUCTIONS SAUPOUDREZ-EN TOUTES SORTED DE VIANDES, VOLAILLES, OU BSION AVANT DE RÔTIR OU GRILLER, UTILISEZ COMME MARINADE, RECOMMENDÉ AUSSI POUR ASSAISSONER LE SAUCES AU JUS DE VIANDE.