Fusion - Herb Beef Mix

By: Chef Siggy  09-12-2011

TO ENHANCE FLAVOUR RUB ON BEEF, LAMB OR PORK 2 HOURS BEFORE ROASTING OR PAN FRYING ALSO FOR FLAVOURING GRAVY. FOR GARLIC BUTTER, IN DRESSINGS E.G.INGREDIENTS 
Spice, dehydrated garlic, dehydrated onion, salt. 

INSTRUCTION

POUR AMÉLIOR LE SAVEUR; METEZ-EN AU BEOUF,AU AGNEAU, OU AU PROC DEUX HEURES AVANT DE ROTIR OU FAIRE CUIRE.INGÉDIENTS
épices, ail déshydraté, oignons déshydraté, sel.

Distribution:

Alberta                         

Brazilian Canadian Coffee

4252 91A St NW

We currently looking for distributors in the rest of Canada. 


Other products and services from Chef Siggy

09-12-2011

Nitro - Louisiana Style

GREAT ON BARBEQUE,GRILL OR OVENROASTING OR A SIMPLE MARINADE FOR MEAT. SAUPOUDREZ-EN TOUTES SORTED DE VIANDES OU VOLAILLES.


09-12-2011

Prairie - Alberta Steak Blend

Spice, dehydrated vegetables (garlic, onion, green & red bell pepper), salt, maltodextrin, disodium inosinate & guanlyate, glucose solid. Epices, légumes déshydratés, sel, maltodextrin, disodium inosinate & guanlyate, solides de glucose. ALSO FOR TO PREPARE DIPS AND SALADDRESSING OR SIMPLE MARINATE MEAT.


09-12-2011

Classic - All Purpose - Chef Siggy

INSTRUCTIONS SAUPOUDREZ-EN TOUTES SORTED DE VIANDES, VOLAILLES, OU BSION AVANT DE RÔTIR OU GRILLER, UTILISEZ COMME MARINADE, RECOMMENDÉ AUSSI POUR ASSAISSONER LE SAUCES AU JUS DE VIANDE.